Noutati juridice

Al catelea citititor esti?

ITI PLACE? FII ALATURI DE NOI CU UN LIKE!

27 martie 2011

ATI AUZIT DE LEGEA PICNICULUI?

Ce ne place noua romanilor mai mult si mai mult sa facem cum emana putin caldurica? 


Pai... sa incingem in gratarel, cu 2-3 mititei, una bucata halca uriasa de porc, 2-3 carnaciori, niticutza pastrama de berbecutz bine facuta .. sa ascultam la maxim o manelutza saltareata care sa-si exprime dragostea fata de partener si copil, dezamagirea ca am fost inselati si regretul ca imbatranim, toate bineinteles, intr-o priveliste cat se poate mai verde si pitoreasca,  cu o bere rece in mana. 

Stop! E posibil ca traditia noastra cel mai de pret, bucuria unica pe care o simtim dupa o saptamana de munca cu salarii mici si rate mari, in care seful iar ne ameninta ca ramanem fara loc de munca, e pe cale sa dispara. Ne vor in civilizatie! Si civilizatia incepe cu gratarele noastre de weekend.


In data de 24.03.2011 s-a depus spre dezbatere LEGEA PICNICULUI.

Ce inseamna asta? 



Pai in primul rand o sa ne cam luam adio de la gratare... Nu, nu de tot. Ci doar nu acolo unde ne-ar placea noua sa o punem de-un mic, doi, cum ne-am obisnuit.

Conform proiectului de act normativ, spatiile destinate gratarelor vor fi amenajate special astfel ca, daca vom avea tentatia sa punem de jaratic in alta zona, ne putem alege cu amenzi uriase, intre 100 si 50.000 de lei!!!

Cei insarcinati cu ducerea la indeplinire a acestui act normativ, daca se va aproba, vor fi administratorii de zone, care vor avea obligatia sa amenajeze locurile destinate gratarelor in aer liber. 

Potrivit proiectului de lege, pentru aprinderea focului în spaţii neamenajate sau necurăţarea locului în care s-a făcut picnicul, te alegi cu amendă cuprinsă între 300 şi 3.000 lei. 

In schimb daca nevoile tale fiziologice vor fi facute in natura sau ai intentia sa cureti obiecte in apele curgatoare, poti plati amenda cuprinsa intre 100 si 200 de lei.

Miiiinunat, nu?


Un comentariu:

  1. Da? Si pe cand apare? Deci cum? Nu mai pot sa plec la padure sa fac gratar? Sau ce? Silviu

    RăspundețiȘtergere

AI O INTRABARE? ADRESEAZ-O AICI!
Reguli inainte sa ne scrii:
- Citeste cu atentie articolul
- Citeste Regulamentul Site-ului
- Nu folosi prescurtari sau abrevieri de genul mn, dak, adik, dc, etc
- Nu folosi litere mari si incearca sa adresezi o intrebare coerenta.
- Limiteaza-te la maxim 6 randuri, spatiul nu ne permite sa publicam povestile mai lungi si vor fi eliminate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...