Noutati juridice

Al catelea citititor esti?

ITI PLACE? FII ALATURI DE NOI CU UN LIKE!

REGULAMENT BLOG si CONTACT

REGULI PE BLOG:INTAI CITESTE SI APOI INTREABA! 


 1. Nu vom raspunde la intrebarile pentru care s-au mai dat raspunsuri anterior sau al caror raspuns este tratat in articolele publicate
 2. Nu vom raspunde la problemele pe care le descrieti pe adresa de mail.
 3. Nu vom raspunde la solicitari pe adrese de mail indicate de dvs.
 4. Nu vom raspunde la intrebari care nu au legatura cu situatii juridice. 
 5. Toate mesajele vor fi moderate.
 6. Selectia si publicarea mesajelor primite se va face in mod aleatoriu si dupa criterii proprii, precum: noutatea, importanta, caracter general de interes, fenomen social in tendinte, continut juridic, samd.
 7. Mesajele scrise in rubrici nepotrivite continutului lor, vor fi sterse automat si nu vor intra in selectia de publicare.
 8. Mesajele scrise in rubrica "Raspundeti" a altor mesaje publicate, vor fi sterse automat si nu vor intra in selectia de publicare.
 9. Mesajele scrise cu majuscule, mesajele care depasesc 100 de cuvinte, mesajele care contin link-uri catre alte adrese web sau care folosesc prescurtari sau abrevieri de genul "mn, dc, dak, adik" samd, etc, vor fi sterse automat si nu vor intra in selectia de publicare.
 10. Mesajele care contin numere de telefon sau adrese de email vor fi sterse automat si nu vor intra in selectia de publicare.
 11. Toate mesajele pe care le trimiteti pe site vor fi semnate cu numele persoanei care l-a scris. Semnatura poate fi un criterul de selectie al mesajelor ce urmeaza a fi publicate.
 12. Mesajele care indeamna la frauda legii, la sustragerea de la aplicarea legilor guvernante, la sustragerea de la respectarea obligatiilor de orice fel, mesajele care aduc atingere valorilor morale, sociale si de drept, care urmaresc savarsirea de infractiuni si/sau alte raspunderi, vor fi sterse automat si nu vor intra in selectia de publicare. Totodata vor fi sterse automat si mesajele care aduc atingere unor persoane de drept privat sau public, indiferent daca acestea au sau nu legatura cu intrebarea trimisa.
 13. Autorii blogului nu se obliga sa raspunda la mesajele primite si nici nu pot fi trasi la raspundere pentru lipsa raspunsului si/sau nepublicarea acestora. 
 14. Acest blog are in principal o destinatie de informare juridica si poate contine rubrici de consultanta - sub forma intrebari si raspunsuri, conform criteriilor prezentate anterior.
 15. Raspunsurile se vor da in limita caracterului general exclusiv si numai pe baza informatiilor primite prin intrebare, acesta neangajand in niciun fel raspunderea noastra prezenta sau viitoare.
 16. Intrebarile si raspunsurile se vor scrie exclusiv in cuprinsul blogului, cu litere mici, si in limita a maxim 100 cuvinte/ 6 randuri de scriere. Depasirea limitei maxime poate fi un criteriu de nepublicare/neselectionare. Va rugam sa intelegeti ca spatiul nu ne permite sa afisam comentarii mai lungi decat conditiile indicate.
 17. Se va folosi un limbaj decent si de bun simt.
 18. Vizitatorii isi asuma in mod personal identitatea, corectitudinea, veridicitatea si continutul mesajelor publicate si le declara adevarate. 
 19. Adresa de email publicata de noi se va folosi exclusiv pentru a semnala defectiuni, probleme tehnice ale blogului si/sau daca se doreste programarea la o consultanta contra-cost cu un avocat specializat/ solicitari de oferte juridice. Rugam nu folositi adresa de email pentru a va descrie problemele dvs, intrucat nu veti primi raspuns!
 20. Utilizand acest blog, va asumati insusirea acestui regulament.


Adresa de email se va folosi exclusiv pentru a semnala defectiuni, probleme tehnice ale blogului, solicitari de colaborare, si/sau daca se doreste programarea la o consultanta contra-cost cu un avocat specializat. 
Rugam nu folositi adresa de email pentru a va descrie problemele dvs. sau a pune intrebari, 
intrucat nu veti primi raspuns!

avocatulmeu@rocketmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...