Noutati juridice

Al catelea citititor esti?

ITI PLACE? FII ALATURI DE NOI CU UN LIKE!

22 august 2011

Completarea normelor de aplicare a Legii serviciilor de transport public local

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 513 din data de 20 iulie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului administratiei si internelor nr. 145/2011 privind completarea Normelor de aplicare a Legii serviciilor de transport public local nr. 92/2007, aprobate prin Ordinul ministrului internelor si reformei administrative nr. 353/2007.


Actul normativ completeaza Normele de aplicare a Legii serviciilor de transport public local nr. 92/2007, precizand ca autoritatea judeteana de transport poate elimina din programul judetean de transport, pe perioada de valabilitate a acestuia, traseele care urmeaza a fi incluse in programul de transport public local din cadrul asociatiilor de dezvoltare intercomunitara.In acest sens, in baza acordului operatorului existent, renuntarea la traseu si retragerea licentei se aproba prin hotarare a consiliului judetean.


Actul normativ mai stabileste ca operatorul existent are obligatia de a presta activitatea de transport pana la atribuirea respectivului traseu de catre asociatia de dezvoltare intercomunitara.

0 COMENTARII:

Trimiteți un comentariu

AI O INTRABARE? ADRESEAZ-O AICI!
Reguli inainte sa ne scrii:
- Citeste cu atentie articolul
- Citeste Regulamentul Site-ului
- Nu folosi prescurtari sau abrevieri de genul mn, dak, adik, dc, etc
- Nu folosi litere mari si incearca sa adresezi o intrebare coerenta.
- Limiteaza-te la maxim 6 randuri, spatiul nu ne permite sa publicam povestile mai lungi si vor fi eliminate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...